Kaunis koti . Kaunis aihe . Kaunis teos . Kaksiosainen “Polku”

Sain todella hienon tehtävänannon viime syksynä. Tehtyäni autoteippaukset lennokkaalle IT-yritykselle Bitifylle sain heidän silloiselta toimarilta toimeksiannon suunnitella hänen uuteen kotiinsa sisustustaideteoksen. (Yes Boss!)

Osa uusista huonekaluista oli kannettu uuteen kotiin ja paikkaan oli saatu tuntumaa. Eräänä iltana viinilasin äärellä pariskunta oli päätynyt katsomaan suuren loft-henkisen huoneen tyhjää seinää ja katonrajan ikkunaa. Se on merkittävässä roolissa kodin tunnelman luojana.  Siitä vuotaa valoa ja hyvää energiaa, joka täyttää koko tilan. Kuin enkeli-ikkuna.

Sain käsiini tämän kuvan ja pyynnön suunnitella teoksen, joka myötäilee sisään tulvivaa valoa ja energiaa ja joka istuisi sisustukseen.

 

11880449_844815958920361_1287797153_n

 

…Ja palaset lähtivät loksahtelemaan.

Olinkin halunnut päästä työstämään suurempaa abstraktia tilataideteosta, jonka idean olin alustanut päässäni valmiiksi ja nyt pääsisin vielä toteuttamaan sen!

Minulla oli kytevä unelma abstraktista, dyynaamisesta, puna-kulta-kuparisesta teoksesta, jonka tiesin vielä istuvan asukkaiden persoonallisuuteen kuin nakutettu!

 

Sanottakoon sen verran, että sieltä löytyy draivia ja rohkeutta kantaa ja nauttia suurista linjoista, rohkeista muodoista ja rouheista tekstuureista.

Eikä niinkään mennä niillä “hissimusaa”-vaihtoehdoilla. 🙂 Tai ainakin sellainen fiilis mulla on.

… Ja sitten alkoi syntymään.lähis texture Pensseli liisi ja jazzi soi. Kaksimetrinen Polku alkoi muodostua.

Taulujen läpi kulkee puna-kuparinen köynnös, jonka metallinhohde heijastelee vuorokauden ja vuodenajan valon mukaan.

Ja muotoilee pihalla olevan puun oksien varjoja, jotka heiluvat seinällä auringonpaistaessa. moodPolku valmistui ja vaikka mä itse kuinka ihastuinkin siihen, niin toiselle se oli jo luvattu. . . . #life
Mutta ainakin tuli 100% sellainen kuin toivoin, josta voin olla ylpeä ja joka varmasti tulee jäämään jäljelle kun minä rapistun. Eli ei voi paljoo enempää taiteilijana toivoa.
. . .Ja sitten koittikin päivä kun Polkua vietiin omalle paikalleen uuteen kotiinsa.taus kangas

Canvasten taustalle asennettiin Haloradion Nikon neuvojen mukaan huopakangas, jolloin suurista tauluista tulee myös näppärät akustiikkalevyt.

front view polku grand viewi

 

And Voila!   Polku on paikallaan katseenvangitsijana ja tilan rytmittäjänä.

Ja yllätys yllätys – vastapäisellä seinällä on iso, paljas, punatiilinen seinä, joka toistaa vielä taulun punertavia ja lämpimiä sävyjä.

Täydellistä ! Kuin kohtaloa!

Suuret kiitokset vielä tästä Tarmo. Tämä työ oli itselleni suuri ilo ja kunnia ja ehdottomasti tuli tehtyä teos joka merkitsee itsellenikin paljon!
Hienoa että kaikista kodeista ja ihmisistä se tuli juuri teille, olette kuin luodut toisillenne. 🙂


Kommentoi

comments


Laita minulle viestiä alalaidan yhteydenotto-lomakkeen kautta jos sinäkin haluat saada uniikin, suunnitellun taideteoksen kotiisi, tai toimistollesi.
Myös kaupastani Äni Ways voi suoraan löytää ja tilata sisustustaidetta seinille.

Share This

Share This

Share this post with your friends!