‘I will fly you to the moon and back…’

Suunnittelin tässä tälläisen kaunokaisen, joka varmasti sopii monen kodin seinälle.
Olen nyt rakastunut metallimaaleihin, koska ne näyttävät -vain-niin-hyvälle- ja tuntuu, että niitä on helppo yhdistellä saavuttaakseen arvokkaan ja sielukkaan ilmeen.

Tykkäisitkö sinä tälläisestä sisustuselementistä?
Minusta on ihana illan pimetessä katsoa miten kultainen väri alkaa hohkaa ja elää maalauksissa ja se tuo kotiin mukavaa, rauhoittavaa tunnelmaa.
Lisäksi ikuisena romantikkona Kuu on takuuarma aihe mielenrauhaan ja unelmoimiseen. . . Ja eiks sitä ole kotona ihan kiva tehdä? : )

kultainenkuu taulu

Mä itse tykkään ja meen täysin takuuseen tästä ideasta – Ja olen sitä mieltä, että kaikilla halukkailla pitäisi olla mahdollisuus saada tämä, vaikkei sisustusmaalaus suoraan seinälle onnistuisikaan!

Eli jos kultainen kuu kolahti myös suhun ja haluaisit sen kotiisi / toimistoosi, mutta sisustusmaalauksen teetättäminen allekirjoittaneella artistilla ei ole, syystä tai toisesta, mahdollista
NIIN EI HÄTÄÄ!
Olen valmis tuomaan sulle kultaisen kuun taivaalta signeerattuna mittatilaus-tauluna! Aina kokoon 130x130cm asti kiinteällä 500€ hinnalla.
Ja isompi on aina parempi, eikö niin? : )

Kevättä rinnassa, joten tämä tarjous on voimassa koko maaliskuun ajan!
Tilaukset sivuston ala-laidan yhteydenottolomakkeella. Jos heräsi kysymyksiä esim. koosta, tai väreistä, niin älä epäröi ottaa niitä puheeksi, katsotaan mitä voidaan tehdä jotta saat juuri sen mitä haluat!
Ja jos ‘tykkäät’ tai ‘jaat’ tämän blogipostauksen, niin lupaan tarjota postikulut!

Investoi itseesi ja haali iso, kaunis, ajaton sisustustaulu luomaan tyyliä ja tunnelmaa jokaiseen päivääsi!


Kommentoi

comments


Share This

Share This

Share this post with your friends!